Fiecare lucru pe care-l facem, mai ales in genul acesta de proiecte, necesita oameni. Fii si tu unul! Daca crezi ca poti face ceva, de la laptop, lumini, umbrele, decoruri, efecte, make-up, sa-i faci pe cei din jur sa rada sau zambeasca etc lasa aici un nume si un contact sau trimite-mi un mesaj personal.
Multumesc!

You can Make it Happen!

Tags: fotografi, galati, gl, make-up, nevoie, oameni, studio

Views: 7

Replies to This Discussion

eu o sa ma implic cu aparatura pe care o am eu si cu ce idei o sa mai am... si dam mai e nevoie si de altceva o sa fac tot ce pot... sa facem o treaba buna :)
respect :)>-
dak*
super levy te asteptam cu toata bucuria. deja mai sunt altii alaturi de tine care si-au exprimat dorinta aceasta

Levi'c said:
eu o sa ma implic cu aparatura pe care o am eu si cu ce idei o sa mai am... si dam mai e nevoie si de altceva o sa fac tot ce pot... sa facem o treaba buna :)
respect :)>-
Eu ma pot implica la partea de make up, impartitul fluturasilor, lipitul afiselor...si orice aveti nevoie, cereti..daca pot, ajut cu cea mai mare placere:)
Ah, abia astept:)
Anca
Multumim mult Anca. Chiar eram un pic ingrijorat pe partea aceasta. Proiectul are nevoie de implicare si pe partea aceasta. :)

Happy Ankale said:
Eu ma pot implica la partea de make up, impartitul fluturasilor, lipitul afiselor...si orice aveti nevoie, cereti..daca pot, ajut cu cea mai mare placere:)
Ah, abia astept:) Anca
Super Szabi! Ne scutesti de un efort. Noi ne gandim si la posibilitatea de a face tricouri si de a promova evenimentul in scoli sau alte locuri unde se aduna tineri si sa cautam sa promovam evenimentul si astfel. Plus ca ar fi o sursa de sponsorizari, mai ales daca o sa punem pe spate so sponsorii.

Deasemenea incercam sa ne folosim si de presa. Lor le plac lucrurile acestea si vrem sa negociem sa ne ofere langa articol o jumatate de pagina cu posibilii sponsori. :D

Szabi Zsoldos said:
noi lucram la fluturase pentru targu mures, eventual vi le putem da si voua, schimbati doar orasul si locatia
Tare! Cred ca suntem pe drumul cel bun. Spre ca in cel mai scurt timp sa avem echipa completa de oameni.
Echipa de oameni creste :D. Atat ca fotografi, cat si ca make-up artisti si in celelalte domenii in care avem nevoie. Duminica seara voi vorbi in fata unui grup destul de numeros de tineri, care sunt interesati de aceasta actiune. Se fac progrese insemnate in ceea ce priveste echipa de oameni. Pentru aceasta prezentare trebuie sa-i multumim pentru ajutor Ancai.

RSS

Let's Connect

2011 Apparel is Here

Videos

• Add Videos
  • View All

© 2012   Created by Kyle Chowning.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service